Individuele coaching

Tijdens een individuele coach sessie kijken we samen naar het thema waar je aan wilt werken. Dit kunnen thema’s zijn zoals onzekerheid, zelfvertrouwen, grenzen aan leren geven, assertiviteit, communicatie en persoonlijk leiderschap. We sluiten aan bij jouw coachvraag. Na een intake gesprek en het concreet formuleren van deze coachvraag gaan we aan de slag met de hond.

De coach begeleid het proces zodanig dat jij nieuwe inzichten en handvatten krijgt rondom je gestelde vraag. Soms kies je zelf een hond waar je graag mee aan de slag wilt uit de roedel van KernReflect en soms adviseert de coach jou een bepaalde hond met het oog op je coachvraag. De hond is gedurende het proces de co-coach en kan in vrijheid bijdragen aan jouw groei proces.

Na het werken met de hond evalueren we de sessie en krijg je eventueel opdrachten mee om thuis mee aan de slag te gaan.

"Gerja heb ik ervaren als een zeer kundig en betrokken coach. Haar coaching heeft mij heel waardevolle inzichten opgeleverd. Inzichten die ik, als ik weer eens door twijfels overvallen wordt, oproep om de lichte kant van mezelf te blijven zien."
Jij als coachee hebt de regie over je eigen coach traject in handen. Jij voelt zelf wat jij nodig hebt en besluit zelf wanneer je een volgende sessie wilt plannen. Je eigen kracht en autonomie staan altijd centraal, en dus ook in het plannen van je coachtraject.

Mogelijkheden

Eenmalige sessie

Ervaar wat spiegelen met honden inhoudt en voor jou kan betekenen. Kijk in de spiegel en zie wat er op dat moment je aandacht vraagt of een nieuw inzicht nodig heeft.

Coach-traject

In een coachplan stellen we samen de doelen op waar je aan wilt werken en op basis hiervan maken we een tijdsinschatting.

Praktische info

  • Sessie 1 – 1,5 uur
    Particulier: 75 euro
    Zakelijk: 90 euro

  • Locatie en tijden in overleg

"De coaching samen met de hond als co-coach is een ware zegening om diepe blokkades op een liefdevolle en neutrale manier aan te pakken. De hond is een waardevol hulpmiddel om ons een objectieve spiegel voor te houden van onbewust gedrag, gedachten en gevoelens die ons belemmeren in ons leven."

"Gerja voelt perfect aan wanneer ze de 'stille taal' van de hond dient te vertalen aan de cliënt zodat de persoon zo zelf tot inzicht kan komen. Via deze vorm van therapie kan je heel vlug doordringen tot de kern van het probleem!"
Stephanie